Amanda Malm

Der Bunker och Skullcandy
I förrgår fick jag äntligen mina hörlurar! Som jag har väntat. Per och Daniel, mina fotograf kompisar fotar för Skullcandy och får hur mycket saker somhellst. Så jag hade beställt ett par Hesh av dom, förra årets modell, som är snyggare än årets. Jag är kär! ♥ Snyggare i verkligheten är dom också!
Per frågade iaf om jag vill vara modell för Skullcandy och nån av deras nya reklamafficher dom skulle fota. Klart jag vill dom gör ju så balla grejer! Hoppas vi hinner fota det innan vi flyttar till sthlm bara.
image94

I fredags var vi på Der Bunker. En klubbi ett berg, en gammal militär-something. Innan så förfestade vi hos Cloen. Sen taxi bort till bunkern. Vi var snyggast.
image107
Vi kom, vi dansade festade, vi gick.Jocke är på jobbet nu och jag är hemma och gör nada för jag är ledig.
Missade melodifetivalen igår, jobbade till tolv. Synd att vi inte vann, det borde vi ha gjort? jaghar inte sett ett piss av allt detdär. Bryr mej egentligen inte, men endå så vill man ju vinna! Som med allt annat också.
Efter jobbet igår, jag stängde kl 12 så gick jag till Flygarn's Haga och träffade Jocke och Pat. Tog en öl eller två och snackade massa skit. När det vstängde gick vi till MiCasa och gjorde samma sak. Ligger ju brevid mitt jobb, så jag känner dom flesta där.
Nu ska jag ta tag i grejer.
#1 - Sylvia

inget går upp mot skullcandy.
fan va ballt att stå modell för något så snyggt :)

#2 - Buddha

http://www.brc.se/skullcandy är en bra och billig sida för dig som letar efter skullcandy lurar!