Amanda Malm

Temporarily out of gas, to absolutely drive you wild - wild
Fan att det alltid ska vara så fullt upp så man aldrig hinner hem. Kom nyss hem från stan med Danne och nu är jag iaf hemma nån timme så jag passar på att skriva lite. Har hitatt på massa i veckan, skönt så man slipper tänka på att festivalerna är slut. Lika tråkigt varje gång. Det finns såklart festivaler kvar att åka på men inga jag kan åka på.

Var ledig igår och var på stan med Daffen, Tommy och Renen. Åt i rålis, shoppade och tog några öl. Sedan var vi ute på BO's och Kelly's med massa andra folk. Bra kväll var det!

Har shoppat två par boots idag! Dom andra paren jag har är det fel på allihopa på nåt sätt..Men ja, man blir ju aldrig nöjd.  Fast nu kommer jag nog vara nöjd ett litet tag iaf, haha.

Nä nu ska jag göra mig i ordning, jag och Danne ska iväg till Södertälje på Amelies hawaiigrillfest! Blommor i håret och grejer blir det :)

Bilderna från Roskilde kommer sen nån gång när ja är hemma mer än en timme. Och så har jag fått bilderna från Peking också, haha typ tre månader senare. Dom kommer också upp sen.
Ha så kul ikväll dudes!