Amanda Malm

Queen B and baby duck
Nu har jag packat och är klar att dra mig till arlanda. Fast inte förrens om en timme typ. Planet till Peking går vid sex, men man måste vara där länge innan. Vi ska få visum och sånt också. Så jag ska sy på ett par jeans innan. Så nu kommer jag inte att svara på komentarer eller skriva inlägg på en vecka och lite till. Kommer antagligen inte att ha någon tid till att sitta på internetcafén där. Men så fort jag kommer hem då blir det skriva av.
Och bilder, bilder i massor!
Nu måste jag kila, puss puss sålänge!
image450
Detta är allt jag packat, (och två stora tomma resväskor). Fatta vad shoppingbegär gör på någon som i vanliga fall brukar ta med sig hela garderoben!
#1 - Lizette

lyckost dig som skall shoppa så mycket! är det väldigt billigt där eller? har fått för mig att de har hur mycket som helst crazy kläder och grejer i kina!! så lycka till med shoppingen (önskar jag kunde vara med och shoppa!)

#2 - zara

Din blogg är så.... dina bilder så... du är så..

aaaa de e vackert..

Kram Zara

#3 - Robert

Tja Amanda, du vet du e sjuk snygg tycker jag i alla fall. Synd att du har pojkvän annars hade jag varit där o raggat på direkten. Hade jag ju i och för sig kunat göra i alla fall men de får vara! Hopas allt e bra med dig.

#4 - amanda

Lizette: du ska bara veta hur mcyket jag köpt! jag ska lägg aupp bilder snart! :D
Zara: sånna komplimanger är bäääst! :D
Tack!!
Robert: Haha synd för dig. Nä men, tack! :)