Amanda Malm

Look for the girl with the sun in her eyes And she's gone
Sitter hemma nu och håller på att styra upp saker. Fan att man ska ta på sig mer än vad man, oftast, klarar av. Planera planera planera. Känns som att det är det enda jag gör. MEN. Stort men. Imorgon är jag ledig och jag och Daniel ska slappa hela dagen och bara gå upp ur sängen för att hämta godis eller göra pannkakor! Inga andra orsaker är tillåtna för att inte stanna i sängen. Det är jag värd tycker jag eftersom jag alltid har fullt upp på mina lediga dagar i vanliga fall.

Nu måste jag återgå till att tvätta, svara på mail, planera plåtningar, slå in tradera paket som ska skickas, lägga upp bilder och sy.
FAAAN vad jobbigt.
#1 - Malin

men jaa, det hade varit askul ju! :D vi får kika närmare på det, du kan sääkert slagga på bäddsoffan hos marti, nemas problemas där inte (kan jag inte tro iaf) och flyget är ju billigt ;D

#2 - Malin

jag kommer till berlin antingen den 13 eller 14 oktober isåfall, har inte bokat nånting än! dom spelar på kvällen den 14e iaf. och sen är det Bound For The Bar-Tour på torsdagen med band från People like you records, bland annat Generators! :D och så DJar Marti hela natten på Trinkteufel efteråt så det blir party fram tills morgontimmarna! :D

ELLER, så hakar du på ner i november, 13-16e är Andrea nere i Berlin me Pippi och en till killkompis så då ska jag försöka vara där oxå, så ska vi dricka tequila på tyskt vis (med apelsin och kanel,duvet ;D )

#3 - Nora

Hurru lammet, när var det du kommer hit?