Amanda Malm

oj
Just nu sitter jag i Bangkok pa ett internet cafe. Klockan ar 06.19. Vantar pa att ett guesthouse ska oppna sa vi kan checka in, sova lite och lamna varat baggage. Kom med bussen fran Laos for en timme sen, dar vi varit i en vecka och lite till. Innan det var det thailand i mer an en manad.
Just nu ar vi bara i Bangkok over dagen for att ta flyget inatt till Bali. Jag langtar som fan dit!

Medans vi ar i BKK har tankte jag tjacka en ny bikini (for jag har inte hundra med mig redan enda, haaaaa) for min leopardmonstrade har av nagon konstig anledning blivit helt kladdig i snoret runt nacken. Som att det kommer olja fran det. Det har faktiskt hand mig en gan tidigare med en bikini fran HM. Fattar ingenting.

Oj, ja jag upptackte att jag glomt att blogga alls, for det har varit sa mycket med resan som borjade den 26e januari. Innan det var det massa att styra med och sa flyttade jag (igen, jag vet ingen som flyttar likamycket som jag!) och massa shit, sa jag far val anvanda det som ursakt. Men nu en, ensam natt i thailand, sa kom jag pa det.. Sag att flera undrade om jag slutat helt, och det har jag ju inte.
Men jag ar lite av en periodare skulle man kunna saga.
#1 - Wysteriia

Lät inte helt fel med Thailand! ;)

#2 - amanda

wysteriia: ja det ar asnice, mn det ska bli riktigt kul med Bali nu!

#3 - Mirry

På Borås coolaste blogg har vi bikini-bekymmer!Spana in på www.arntyochmirry.se

#4 - Cissi

Åååååhååååh. Jag vill ha dig i Sverige, kanske inte träffar dig så jätteofta för det, men det känns ändå bättre att ha dig i sverige!!!! hoppas ni har det helt jätte underbart iaf! :*

#5 - Sanna

Amanda, jag är nog faktiskt i samma liga som dig angående flyttandet. Jag har seriöst inte bott längre på ett ställe än 5 månader de senaste 1½ året. Standard är mer 3 månader på samma ställe. Jag har nyligen lyckats med det igen, tillsammans med Mathias Holmbom så nu är du uppdaterad på det. Även om du lär läsa om hundra år.