Amanda Malm

Ringoling video!
För er som kommer ihåg så var jag ju programledare för Ringoling (tävlingprogrammet, typ som det som kräk-Eva gjorde! Jag kräktes dock inte) förra året och nu har jag fått ett litet ihopklipp från några av de programmen.

Det kan du se här om du är intresserad:
Enjoy! Nu ska jag ut på en promenad i det sköna vädret.
#1 - alexandra

Guuuuud vad sjukt! Jag har följt dig på bilddagboken och nu vidare i din blogg sen jag var typ 15 (alltså i 6 år) och har aldrig hört din röst. Alltid så konstigt att höra röster för första gången, för man har typ gjort upp en egen "bild" om hur rösten ska vara.

#2 - amanda

Alexandra: Oj men det är ju jättelänge!! Sjukt, ja det förstår jag att det måste vara konstigt. Hur hade du föreställt dig att rösten lät då? Hade varit kul att veta! haha

#3 - monstret

jag har oxå följt dig i några år nu, vart en del av ditt liv ett tag och sen bara gått vidare, men jag måste säga att jag oxå alltid har gillat din röst, att vakna och somna till den, att höra den glad och arg osv ;) saknar dig Amanda. löve you puss puss

#4 - dany

wow, du passar verkligen för tv, haha! jättefin röst och utstrålning =)

#5 - charlie

jag har jobbat på barnprogrammet rea som reporter, och där anammade man en speciell reporter-röst som hängde med genom alla manus. var det likadant för dig? för du låter exakt som alla andra tjejer som jobbar på såna där ring-in-och-gissa-program!