Amanda Malm

Prag igår
Åt en hyffsat tidig hotellfrukost så vi hann ut i solen och värmen så fortsom möjligt! Gick runtoch spanade efter vintagebutiker vi läst om, fotade byggnader och shoppade. Det är 25grader varmt här, skönt att få lite mera sommar, det är alla svenskar värda eftersom våran är så jävla kort.
Hittade en ascool topp från Levi's designad av Jean Paul Gaultier! Lite svår att ha på sig bara, ni skulle ha sett den bakifrån. Anars skulle jag ha köpt den lätt!
Vi var på Kommunist-museet också som handlade om Prag under andra världskriget och frammåt och hur dom tog sig ur allting.
På kvällen var vi ute och åt på ett jättemysigt ställe och sen gick vi och drack öl på ett ställe som hette Harley och verkade vara en hårdrocks/mc-klubb. Stor besvikelse när vi kom in och det var dansmusikoc inga knuttar nånstans. Waste of good potential tyckte jag för det var ett ballt ställe, bara man kunde byta ut musiken och folket som var där och dansade till den. 

NU har vi iallafall ätit frukost och ska ut och kolla in slottet och lite annat! Shoppinggrejer visar jag senare, nu ska vi skynda oss ut i solen igen och njuta mera av Prah för vi åker till Budapest senare idag. Ciao!
#1 - Emma

ÅÅÅÅ PRAG!!!! Älskar den staden!