Amanda Malm

Jag blir helt kittlig i magen!
När vi hade mött upp med Gustaf och Freddie (som alltså också ska bo här nu) så fikade vi, pratade lägenheter och styrde upp en lägenhetsvisning direkt! Den visade sig vara det fulaste som någonsin skådats i lägenhetsväg tyvärr. Haha

Men just nu sitter vi och kollar in andra lägenheter på nätet och jag blir helt kittlig i magen när jag ser vissa, helt sjukt! Vi ska ringa tusen samtal och förhoppninsvis kolla in lika många på riktigt sen, och jag kommer hålla tummarna!

Precis innan solnedgången tog vi oss ett dopp idag också, det är för varmt för att vara på stranden på dagarna.

Och appropå lägenheten vi kollade in med killen från kafét så ska vi anatagligen flytta in dit tillfälligt imorgon!
Det var ett stort rum i hans hus så vi skulle dela kök och badrum med honom så vi ska leta vidare, men han var asshysst och lät oss bo där tills vi hittat en vi ska ha på riktigt sen. 

Nu är det sovdags här borta!
#1 - Sofia

Hej

Jag vet att du har fått en fråga förut angående att ha råd att resa. Men jag undrar hur du har råd att resa så ofta och så länge? Börjar du jobba igen när du kommer hem, sen åker iväg när du fått ihop en slant och hoppas på att få jobb i landet? Hur mycket brukar du ha med dig när du åker bort?



mvh

sofia

#2 - Linzy

men shit va snygg du är människa! ;)

#3 - Amanda Malm

Sofia: Jag har en buffert som jag sparat ihop sedan innan. Den går ju hela tiden lite upp och ner men man får se till att den inte går i botten utan att man alltid har så man kan göra det man vill!

Som nu tex så kommer jag jobba, och när jag bodde i BUdapest så jobbade jag jättemycket, men sen jobbar jag också när jag är hemma mellan resorna.



Jag har ju med mig det jag har på kontot liksom, jag brukar alltid vara sparsam oavsett vart jag ska, mn tio tusen i månaden är bra att räkna om du ska backpacka tex.