Amanda Malm

10x Malmö och Halmstad
En hel vecka nästan nere i Malmö och en dag i Halmstad blev det efter besöket hos Emmy! Hade egentligen tänkt toppa upp med att ta Sthlm efter men det får bli nästa helg istället. 

Just nu har jag bara min stora kamera som jag inte riktigt orkar släpa med mig så det blev inte så mycket bilder. Några suddida med telefonen mest. Jag ska spana in någon ny kamera jag kan köpa som är bättre att ta med sig! (G12:an är kvar i Melbourne med Marcus nämligen) 

När vi kliver in till Sanna i Malmö blir vi välkommnade med en champagne och en lapp för hon är på middag, så det blir vinkväll i köket hela natten tills Sanna kommer hem och sen ännu lite till! Efter det har vi varit och fikat väldigt mycket och länge, mestadels på Kafferosteriet, Malmös bästa kaffeställe! Shoppat 2hand har vi gjort, besökt alla de bästa 2handbutikerna i stan (ska fortfarande visa upp mina fynd senare när jag fotat dem!) varit ute på middag med Rikards P3-kollegor, hyrt film och haft filmkväll, ute och festat på KB (jag blev hemskjutsad av en vakt på KB vilket är en helt annan historia) med Tina, Adde och andra Malmökompisar, käkat på Vapiano och varit på bio, haft uppesittarkväll och sett Oscarsgalan. Och såklart många långa frukostar i Sannas mysiga lägenhet! 

Efter det tog Rikard, Christoffer och jag tåget till Halmstad och grillade (årets första grillning!!) och hade tapas och vinkväll, jaccuzzibad och avslutade med en klassisk övernattningsfilmkväll där vi dragit ihop 3 sängar framför hemmabion! Dagen efter tog jag tåget norrut igen och spenderade hela dagen på tåget. Snipp snapp snut så var sagan slut! 


Malmö och Halmstad 
 
 
//Photos from the week I spent in Malmoe and Halmstad. I only have my big camera now that I never can be botherd to bring with me so I dint take that many pics that week. Im gonna look for another camera soon! 
Anyways, we had an awesome time with alot of wine drinking, coffee drinking, 2nd hand shopping, movie nights, party nights with some more friends down there, dinner and a movie night, The Oscars night etc etc!
Last night in Halmstad we had a tapas, wine, jaccuzzi and movie nigth. perfect ending to a week with friends! 
 
#1 - Michaela

Tips på kamera är Sony XZ-1. Hade G12 innan den och tycker nästan att Sony är snäppet bättre!

Svar: Tack för tipset! Jag ska köpa en med utbytbart objektiv men det är alltid bra med tips :)
Amanda Malm

#2 - Josefin

Hej!
Jag tänkte kolla med dig om G12:an är en smidig och inte allt för stor kamera att ta med sig på en lång resa i Asien? Vill nämligen ha en som inte är för stor!
Tack för en sjukt bra och inspirerande blogg :)

Svar: Yes, den är perfekt tycker jag!! Helt klart en perfekt resekamera eftersom den är tillräckligt bra för att ta bra resebilder och liten att ha med :) Tack tack!!
Amanda Malm