Amanda Malm

Svar på tal: Jag har blivit tråkig.
Tänkte svara lite extra på en kommentar jag fick: "Jag har följt dig och din blogg i ett par år nu. Satt just och kollade tillbaka genom alla dina resor och äventyr. Du verkade så himla glad, full av energi och inspirationen flödade! Massor an restips, DYI, vintage etc. Jag saknar det. Sen du flyttade bloggen till Modette så känns det som en helt annan Amanda. Det känns som att din blogg har blivit vilken som helst av alla mainstream modebloggar. Grå och trisst, och så otroligt opersonlig. Jag vill inte att du ska ta illa upp eller så, behövde bara lätta på hjärtat :) Jag hoppas allt är bra med dig och att du har något nytt äventyr på gång! KRAM /Sara" Hej Sara, jag vet och jag håller helt med dig! Om du läser detta inlägget så hopps jag att du förstår du varför, jag har verkligen inte varit mig själv det senaste året: Jag håller sakta men säkert på att återgå till mitt vanliga jag, börjar må bättre igen osv, och jag tror att bloggen kommer att göra det samma! Inspirationen har verkligen legat på noll och jag kan ärligt säga att jag inte har gjort en enda kreativ pryl sen i somras!! Då menar jag att sy, fota, tillverka smycken, måla, osv. Vilket är helt sjukt för mig som i vanliga fall är för kreativ så jag knappt kan sova ibland. Det kommer snart att ske endel förändringar här som ni kommer få se inom kort och med det tror att även blogglusten kommer komma tillbaka. Tack till er alla för att ni fortsätt hänga med mig trots att bloggen blivit väldigt mycket tråkigare! Jag är övertygad om att 2014 kommer att vara ett bättre år för mig än vad 2013 var, och jag kommer komma tillbaka med nya friska kreativa tag!  Love to all! ♥  
#1 - Ellen

Boo

Svar: <3
amandamalm

#2 - Sofia

Kära Amanda,

Har följt sig längre än jag vill erkänna (för att inte framstå som en fullständig stalker, haha).
Jag vet hur svårt det kan vara att inte kunna vara kreativ, men det kommer tillbaka. Vet så klart inte vad som hänt men jag hoppas att det inte är för jävligt och att du kan omringa dig med personer som får dig att må bra.

Jag har inte tröttnat på dig än och jag håller tummarna för att kreativiteten kommer till dig snart.

*Stor mega kram*

#3 - Alexandra

Här är en till som följt dig ett tag, och jag kommer fortsätta följa din blogg tills du lägger ner den(om du någon gång gör det) Hoppas, aldrig! ;) Även om du har brist på inspiration och kreativitet så lyser det igenom i bloggen ändå, och jag blir inspirerad av dig som du är. Ta hand om dig och rock on!

#4 - m

Jag håller tyvärr med, det har mest bara varit mode och fest... inget av det gamla som man först fastnade för. Men jag tycker du är grymt duktig på allt du gör! När du höll på att sy och skapa - otroligt inspirerande och snyggt! Jag vet att man tappar inspirationen ibland och saker händer i livet som gör att man tar en paus, det är normalt och helt ok. Hoppas du hittar inspirationen och kreativiteten snart igen! kram

#5 - Mikaela

Även jag har följt dig och din blogg i många år, och jag uppskattar din ärlighet!
Stor kram // Mikaela

#6 - Malin

Hej Amanda och även Sara som skrev kommentaren.
Jag vill börja med att tacka för ett par års inspiration och nöje från din blogg.
Sen vill jag passa på att ge dig lite credit som du nog förtjänar. vi som läser din blogg gör det helt frivilligt, du är inte skyldiga oss någonting. visst har du ett ansvar att sköta ditt jobb, men kom ihåg att ha roligt! Det är ju därför vi alla gillar mode så mycket. Den personen som bodde i Australien är kanske inte samma som nu, du har genomgått en hel del. Inlägget du gjorde för ett tag sen om hur du kunde må ibland var så himla fint skrivet och så ärligt! Vi måste alla komma ihåg att det är okej att vara tråkiga ibland, eller fula, lata, svaga och oinspirerande, men fortfarande så är vi fantastiska! Det är så viktigt att vi stöttar varandra.
Var inte så hård mot dig själv. Du är i den ålder då ditt framtida liv börjar formas och det finns väldigt mycket stress runt det. Det folk förväntar sig av dig kanske ibland är lite för mycket.

Ha det bra där ute allihopa och kom ihåg att vara ärliga och ta hand om er.
Stor kram

Svar: Absolut du har helt ratt i det du skriver! :) Jag ville inget illa nar jag skrev den kommentaren, och det hoppas jag att Amanda forstar.
amandamalm