Amanda Malm

Jag åkte till Israel
Förra veckan spontanåkte jag på en liten resa till TelAviv i Israel! Jag skulle egentligen ha åkt 2 veckor till Ghana men pga visumstrul så ställde jag in det och bokade detta lite hastigt ist och tvingade även med min kompis Christoffer (som jag jobbade med i Budapest för några år sedan). 

Här kommer bilder från första dagen och marknaden i Jaffa, den äldsta stadsdelen i Telaviv som tidigare var en egen stad. Har sjukt mycket mer bilder som kommer senare! 

 
//Last week I went on a spontanious trip to Telaviv Israel with my friend Christoffer! Here are some photos from the first day and the market in Jaffa, the oldest part of TelAviv. And I have so much more photos to post from there!
#1 - marycaroline.blogg.se

Häftigt :) Kul att folk vågar sig på lite mer annorlunda resor :)

Svar: Ja det var verkligen annorlunda där, väldigt coolt! :)
Amanda Malm

#2 - Claudia

fina bilder! =)

#3 - princessmelis.com

Åhh vilka härliga bilder!

#4 - art by Tina - Life.Art.Travel

Israel verkar spännande, har blivit inbjuden av några vänner jag träffade i Indien men har inte kommit så långt i dom planerna än.

En annan fråga, ska till Budapest över påsk, har du några grymma tips di vill dela med dig av, eller kan jag hitta länkar här i bloggen?

Svar: Men åk! :) Asbra var det! Billiga biljetter med Norwegian. Bo på Pestsidan, gå omkring mycket och leta er runt på smågator, det gör jag alltid där! på budasidan kan man gå upp till slotten från baksidan, där har man bästa utsikten över hela Pest! En Restaurang som heter Most som ligger bakom operan också, mysig takterass på sommaren. Bästa vintagebutiken heter Jajicia (adress finns om du kollar i min Budapest-kategori så finns det en guide där nånstans längre bak :))
Amanda Malm