Amanda Malm

Bilkrock och skärgård
Det har blivit mycket skärgårdshäng på senaste tiden, precis som man vill ha det! Tanken var att jag och Sara skulle åka till Gotland men påvägen till färjan med bilen så höll vi på att köra in i en älg som bara stod där helt plösligt. Vi lyckades precis väja (det var mitt i natten och dimmigt så vi  såg den lite för sent...) och sladdade runt in i mitträcket. Det hela slutade med en natts väntan på bärgaren och sen taxi hem till Nacka igen. Lite snopet med Gotland, men vi var mest glada att det var bilen som var i bitar och inte vi!!

Så det blev grilldag och häng ute i Nacka istället hela lördagen och så drog jag ner till Skåne på söndagen. Känner mig fortfarande lite småchockad över det hela, har aldrig krockat förut.


//On our way to Gotland Sara and I crashed our car and had to cancel the trip. We where a bit in chock and I dint really care about the trip, just very happy that were both ok and that the car is crashed and not us.. Scary! Anyway we had a whole day with BBQing in Sthlms archipelago instead!