Amanda Malm

Family time in Spain
Drog på en familje-trip till El Molinar som ligger utanför staden Palma på Mallorca! Tog tåget till Sthlm på morgonen igår och hade en halv dag där i solen med kompisar innan jag mötte upp med familjen och drog till Arlanda. Vi har lånat en lägenhet av familjevänner och den är helt perfa för en vecka i solen! Asskön altan utanför köket på bottenvåningen med pool, sovrummen en trappa upp och ovanpå det en takterass med havsutsikt!

Idag har varit hur lång som helst känns det som och vi har hunnit med typ allt?! Morgondopp i poolen, en lång promenad längs med strandpromenaden, kollat på alla fina husen inne i (väldigt stängda pga söndag) gamla arabiska delen, käkat lunch, solat och badat, läst böcker på terassen, cyklat längs havet åt andra hållet i solnedgågen, chillat mera hemma, en sen middag på mysigaste kvarterskrogen och en kvällsprommenad. Kommer sova gott inatt! ♥

 
//Went on a family vacay to Spain! We have borrowed the most perfect apartment from friends of family with a terrace with pool, and a roof top terrace! This place is so cute and we have had a long super nice day today, im gonna sleep tight tonight! 
#1 - Isabell

Men åh, det både låter och ser helt fantastiskt ut! :)

Svar: Det är det verkligen!! :)
Amanda Malm