Amanda Malm

Nya vintage guld smycken
Jag är kär i mina nya ringar!

Jag har mest silverringar men har sen länge varit sugen på att ha en uppsättning med guld också, och eftersom jag har nickelallergi så måste jag ha äkta guld eller silver. Jag har kikat runt men vill ju bara ha gamla vintage smycken så det gäller att vänta tills de rätta dyker upp! Så hittade jag dessa två (den V-ringade och den breda med safirer) som en pantbank sålde på Tradera. Den smala med diamanterna har jag också køpt från en pantbak fast før några år sedan. 

Det är extra kul när man letar runt länge och spanar efter något och helt pløtsligt dyker det man vill ha upp. Det är därfør jag ælskar vintage och secondhand så mycket ♥
 
 
//In love with my new vintage gold rings that I bought from an auction. I love when youre waiting for the right ones to come along and then all of a sudden you find them! That's why I love vintage and second hand so much♥
#1 - Josefine

Herregud så fina ringar!!!!

Svar: Tack, visst ær de! Jag ælskar dem :)
Amanda Malm

#2 - Anonym

Hej! Jag bor i Australien sedan 1,5 år med min sambo som kommer härifrån. Jag har nyligen börjat få en del hemlängtan och vet inte vad jag ska ta mig till. Min sambo måste vara här i åtminstone fem år till (jobb, bygga hus osv) och kan eventuellt tänka sig att bo i Sverige eller åtminstone närmare Sverige efter det. Jag står nu inför valet att lämna den person som känns som min själsfrände (på riktigt världens finaste människa) för Sverige och sedan eventuellt bli skitleds på Sverige. Jag vill ju inte riktigt bygga hus här som han vill (ännu iaf), men det är svårt att kompromissa så att det passar båda. Egentligen vill jag jobba och resa tillsammans, och han vill satsa på stabilt jobb och investeringar.

Hur kände du när du flyttade hem från Australien? Kändes det tungt eller ok? Vet inte om jag kommer åka till Sverige och bara gråta ihjäl mig efter honom, samtidigt som vi vill lite olika saker (inte just nu, men senare om några år).

Svar: Hej! :) Vilken svår situation... Det är ju just detta som ofta är nackdelen med att resa och flytta runt mycket, man måste ibland ta supersvåra val ang om man ska stanna eller ej.
För mig var det väldigt tungt att flytta från Australien men det var mest pga förhållandet jag hade då och att jag egentligen ville vara kvar men var av olika anledningar tvungen att åka hem ett tag.

Det är ju svårt att säga vad som är rätt för dig, men om du verkligen längtar hem kanske du kan dra hem 1-2 månader och se hur det känns innan du tar några riktiga beslut? Det är ju en bra bit från hemifrån så börja kanske inte bygga hus där om du är osäker..

Hoppas allt går bra och hör av dig igen och berätta hur det går :) Kramar!
Amanda Malm