Amanda Malm

Engångskameror och stulen telefon -Hemma från Marocko
Nu har vi precis kommit hem efter 2 veckor i världens bästa Marocko! Nåt som inte är lika bra är att jag blev av med både mobil och kamera på stranden så nu måste jag greja med försäkringar och leta ny kamera osv. Men det är sånt som följer med när man reser ibland.. Om man ska se det positiva i det hela så är det bra träning att vara utan de 2 saker man hålller så kärt, saker är ju trots allt bara saker. Jag fick också tummen ur och köpte en engångskamera som jag har tänkt göra så länge, i en fotobutik i Essaouira där allting var solblekt som att det legat där sen -94. Den fungerade (halv)bra tills halva rullen sen gick det inte att dra upp filmen längre. Jag ska framkalla den så får vi se om det blev nåt av det allt. Ingen fototur denna resan alltså. 
 
Det kommer Marockobilder dock (från första veckan innan den blev stulen) så småningom, just nu ska jag ignorera kylan här i Oslo och kolla på julkalender. Julpuss! 
 
//Just got home from our 2 weeks in Morocco! I got my camera and phone stolen at the beach so now I have to start with the insurance stuff n all that w finding a new camera etc. To see it on the positive side its good to practice beeing without the 2 things I love so much, it is, after all, just stuff. And I got to get a disposable camera in a photostore in Essaouira where everything was sun bleached like it had been sitting there since -94. It worked halv of the film then I not so much. We'll see if I get anything out of that roll. No luck with the photos this trip!

There willl be some Morocco pics tho from the first week. But right now im gonna ignore the cold Oslo weather and watch the (kids) christmas calender show. X-mas kisses! 


#1 - World by Tina

Kasst att bli av med sina prylar. Suger ju att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Blev själv av med min kamera på sweden rock i somras - men som du säger. Det är sånt som hör till. Hoppas den som tog det verkligen var i behov av det. På nåt vis.

Svar: Ja verkligen, när det är i Sverige eller liknande land. I Marocko dock vet man ju att det är pga riktiga behov av pengar så jag tycker på ett sätt att det känns rättvist, det är ju så världen är uppbyggd. Vi som har mer måste ge till de som har mindre annars funkar det inte. Hoppas att de fick sälja dem för vad de är värda! Haha XD
Amanda Malm