Amanda Malm

Roadtrippens första dag
Vi lämnade Chania och satte oss i den halvskruttiga hyrbilen vi fixat, nöjda över att vi fick det billigaste priset på ön, iallafall billigaste i Chania, och startade roadtrippandet västerut. Vi hittade några små platser längs vägen där vi stannade och snorklade och käkade innan vi kom fram till halvön Gramvousa som var målet för kvällen. Nu var det dags att leta campingplats! 
 
(En lite mindre fin bil utan stora hyrbils-klistermärken är att rekommendera om du ska parkera på lite udda ställen och inte vill ha inbrott i bilen. Fin hyrbil indikerar direkt på att det finns dyra reseprylar i bilen. Inte för att det är stora risker i just Grekland men detta är nånting jag brukar tänka på i allmänhet när jag reser.)

 
//Happy that we found the cheapest rental car on the island, at least in Chania, we we jumped into the car and started the roadtrip. We fund some places we stopped at to snorkle and eat on the way before we reached our destination for the night, the peninsula Gramvousa. Now it was time to look for a camping spot!