Amanda Malm

Stor garderobsrensing! =Tradera
Jag har rensat och rensat i min garderob! Det tar aldrig slut, hur mycket jag än rensat ut. Plus att jag har mer än hälften kvar, ungefär, hos mina föräldrar. Så nu blir det storförsäljning på Tradera! Jag har mer än 45 plagg att sälja just nu (har inte hunnit lägga ut alla än) och sen när jag kommer hem till mina föräldrar och hälsar på ska jag rensa där också. Lär ju ska bli över 100 plagg..

Iallafall, gå in på denna adress och BUDA! Buda som du aldig budat förut! (klicka på "säljarens övriga auktioner" för att se resten av mina auktioner)


Just nu är min familj i Thailand. Och jag sitter hemma i regninga Göteborg (nä okej, det är soligt och vårvarmt, men då är det inte lika synd om mig..) och ruttnar. Men dom ska iaf köpa med sig massor och massor av presenter till mig! :D
Tur att jag har min älskling! ♥

image105

I helgen var vi hos Jockes föräldrar och firade påsk och sen åkte vi till Sthlm där jag gick på Nine Inch Nails konseren i Annexet och Jocke festade med våra kompisar.
Egentligen borde det ha varit tvärtom för jocke älskar NIN, men jag har inte ens lyssnat så mycket. Jag gick bara för att jag fick gå gratis (alla modeller på Nocturnal models agency får gratis biljetter till alla spelningar NIN gör hela deras nuvarande Europa turné (även om det är slutsålt) plus Backstagepass.)
Det var bra iaf, jag hade antagligen njutit mer om jag varit lite mer inlyssnad men. Gratis är alltid gratis.
Jag och Amelie (en tjej på NMA) sprang runt och hade kul iaf. Inne på backstage kännde vi oss lite lost bara, vi visste inte ens vilka som var med i bandet typ för ingen av oss lyssnar särskillt mycket. Men jag pratde iaf med Twiggy som är basist endel. Han är föredetta medlem i Marilyn Manson (ja det är ett band för er som inte vet). Sen var det efterfest på Rocks.
Kulkväll! Sen fick jag åka och rädda Jocke som var alldeles för full på wiskey på festen. Jag hittade honom däckad naken i ett rum med en lillebror (till tjejen som hade hemmafesten) som spelade World of Warcraft.

Men idag gav han mig 550pix så nu har jag förlåtit honom!