Amanda Malm

Los Angeles
Helt sjukt. På lördag morgon så åker vi. Los Angeles. Som jag har väntat, drömt, fantiserat om detta ställe.
Jag har packat nu också i min nya resväska jag köpte för denna resan. Alla andra jag hade var för små. Jag hade ju tänkt shoppa endel om man säger så..Har en likadan fast liten som är handbagaget.
Har försökt packa ner så lite som möjligt (väldigt svårt eftersom jag her en tendens att vilja ta med mig hela garderoben överallt.) så väskan inte översiger gränsen på 20kilo (fan va lite! Fattar dom inte att man ska handla grejer?) när vi åker hem efter allt shoppande, Annars blir det jobbigt. Måste man offra lite packning då om man inte har pengar kvar till överstigande-av-20kilo-i -sin-packning-avgiften?

Igår var det Alla ♥ Dag och jag och Jocke hade det jätte mysigt hemma! Vi lagade mat och drack vin. Jocke hade köpt en flaska rött och en flaska vitt. Vi lagade stekt fläskfilé med knaperstekt potatisk i tunna skivor. Till förrätt blev det snittar med skagenröra och efterrätten glass med varma hallon :) Fick massa söta presenter också! Plus ett presentkort för två månader gratis film på Lovefilm!

Som sagt så drar jag på lördag så det blir nog inga uppdateringar förrens jag är hemma igen den första mars. Våra kompisar som vi ska bo hos där har ju dator men jag tänker inte direkt slösa tid på att nörda framför datorn när jag är i Änglarnas stad!

159519-71

Just nu: Dynamite Hack -Boyz in da Hood