Amanda Malm

Punta Brava
Imorse hade vi ingen spanskalektion så vi satt på våran altan och läste till det blev alldeles för varmt där, det är helt i lä så man blir helt kokt så fort man sätter sig i solen! Vi drog till basketplanen istället och spelade lite med killen som vi åkte till La Laguna med senast.
Måste säga att övning ger färdighet, jag är inte bara Marcus bollkalle längre när vi spelar 21, nu fixar jag massa poäng med! Yes!
Punta Brava, stället som iallafall jag tycker är finast här! Inga turister alls och massa coola små gångar runt mellan de gamla husen. Det känns väldigt medelhavet (även fast det inte är det).
På morgonen när man är här och joggar så står det alltid 5-6st fiskare här och kollar ut över kanten för kolla vart man fiskar bäst just denna morgonen. Eller så står dom bara och chillar. Oavsett så står dom alltid där med sina spön iallafall och nedanför slår vågorna upp så hårt att man får saltvatten stänk på sig
Just idag var havet helt stilla dock, vi gick till stranden, som är på andra sidan udde ni ser nedan, och tog ett dopp och det var för en gångs skull väldigt badvänligt. I vaniga fall är det nästan alltid röd flagg och man får bara kallsupar så fort man försöker kyla ner sig lite!