Amanda Malm

Vasaparken och Pats födelsedag
Igår var det Pats födelsedag. Vi satt i Vasaparken hela dan, från kl 2 var det nog, tills ganska sen på kvällen. Det var massa folk där också och vi drack öl spelade musik och firade Pat. Jätte mysigt hade vi!
När man kan sitta ute i parker så länge då är det fan snart sommar
! ♥image98

Sen så drog vi hem till Viktor och Joel och sedan på nattklubben Deep. Endast för (iaf min anledning då) för att vi hade gästlista, annars skulle jag aldrig gått dit. Inte direkt min stil om man säger så. Tråkigt jävla folk dålig musik och, ja tråkigt folk helt enkelt. (snygga lokaler dock, tänk om man fick göra om det till ett hårdrocksplace!)
Det var gogo-dansare där så jag roade mig genom att sitta och kolla på dom när dom dansade uppe på bardisken. Bättre det än att kolla på alla patetiska människor i fula kläder som dansade dåligt. Jag vet att det kanske är elakt men jag tycker bara inte om sådana människor. Dom har inget att ge och dom är äckliga Punkt

Har nyss kollat på Djävulen bär Prada. Inte jättebästa filmen någonsin kanske, men helt okej för en slö eftermiddag.
Jag skule egentligen göra en lite omsömnad på mina nya byxor, men nu blev det att jag kollade på film och sitter här och skriver istället så det får bli en annan dag. Kanske imorron efter jobbet ifall det inte blir som alla andra dagar efetr jobbet nu för tiden. Hamnar nere vid ån med glass i handen och en kompis i den andra. Men jag klagar inte.

Har pratat med massa folk på telefon idag. Kompisar härifrån men också mamma, Nora (lillasyster), Moa(bästa kompis) och min moster. Jag saknar alla där hemma (hemma? vilket är hemma egentligen?). Men nästa vecka åker vi iaf till Jockes föräldrar, alltid något :)