Amanda Malm

baby the way you make my world go round
JAG ÄLSKAR BUCKCHERRY! Jag älskar älskar älskar Buckcherry.

Alltså ursäkta mig alla som lyssnar på R n'B, Hiphop, dance och allt annat sånt. Pop ibland också. Dom som säger att det är den bästa musiken någonsin. Jag fattar verkligen inte. Hur kan man tycka att det är det bästa när det finns band som Areosmith, Buckcherry, Led Zeppelin, Rolling Stones, Thin Lizzy, AC/DC, Jag orkar inte rabbla. Men jag fattar verkligen inte.
Ja ja, jag vet alla har olika musiksmak. Men hallå. Äh jag orkar inte diskutera.
Det jag ville komma fram till var bara att när man älskar en musik, ett band, en skiva, en låt, ett gitarr riff så mycket, så är det bara svårt att förstå att andra inte också gör det.

This time, i think im to blame
Its harder to get through the days
We get older and blame turns to shame
Cause everything inside, it never comes out right
and when i see you cry, It makes me wanna die

Im sorry im bad, im sorry im blue
im sorry about all the things i said to you
and i know i cant take it back

I love how you kiss, i love all your sounds
and baby the way you make my world go round
and i just wanted to say, Im sorry

The what and the who now?
Är det bara för mig (och min cpdator) som det blir så att man måste fylla i koden flera ggr efter varandra efter att man skrivigt en komentar i någons blogg? Det blir så hela tiden för mig. Ibland typ 4ggr irad.
Och en annan sak, jag hatar att vara internet beroende. Beroende av allt man måste göra på internet hela tiden. Annars blir man helt stressad. Som att man tror att om man inte kollar mailen hela tiden så kommer det komma ett asviktigt mail som man typ dör om man inte svarar på direkt.
Suck.
Åter igen, jag önskar att det var 70-talet och internet inte ens var uppfunnet. Och dum som jag är så sitter jag här endå och skriver. Smart.

image335

Bäst just nu:
Thin LIzzy
Foo Fighters
The Who


Don't hang around cuz two's a cowd on my cloud baby
Idag har jag varit i Djursholm hela dagen och blivigt plåtad. Tre olika sessions. Fan va snyggt det är i Djursholm. Fotografen bor granne med alla bigshots. Benny i Abba hade en egen liten ö med sitt hus på  som låg precis där fotografen bor. Hej, bor på en ö. Jag äger hela ön. Jag hetter Benny. Abba-Benny.
HAHA. Alla husen där är slott. Typ. Herrgårdar och slott. Överallt. Jag vill också ha ett slott.