Amanda Malm

Tatueringsinspiration
Nu är det sleeping time!
Imorgon kommer det förhoppningsvis hamna en video eller två här på bloggen, men tills dess får ni nöja er med lite inspirerande bilder (Jag är sjukt sugen på att tatuera mig!)

Godnatt ♥

Gun nuts!
Satt i solen med Adde i folketspark i Malmö i några timmar, catching up, jobbsnack och allmänt skitsnack! Alltid kul att träffa honom.

Sen då, en helt vanlig solig tisdag? Ja varför inte dra och skjuta lite hagelbössa! Lerduvorna var också där, men det är inte lika viktigt (jag träffade en, därför lämnar vi dom ute ur bilden. Men jag måste lägga till att jag faktiskt varit jätteduktig varje gång det handlat om pistolskytte! Lite kan jag allt.)

Ladda...


Skjut!


Marcus vill jag inte ens nämna, han var så jävla duktig. Första gången och satte alla (missade kanske 2-3 lerduvor av flere tuuuusen) från alla dom svåraste lägena. Vissa har blivit begåvade med att kunna allt. Helt sant. Jag slutar aldrig att förvånas. 


Kan man inte träffa så får man stå och se ball ut med pikadollen istället. Det kan jag iaf.
Malmöhäng
Nu åker vi in till Malmö, Marcus ska på jobbmöte och jag ska mest slappa. Ska möta upp med Adde som jag bla var i Madrid med när hans band Crazy Lixx spelade där i December.
Dom har ju sagt att det ska vara bra väder (fast ibland verkar det ju mera som att dom slå med tärning och gissar) så planen är att sola i nån av Malmös fina parker och kanske ta en öl eller två.

I Madrid på vårat hotell såg det bla ut såhär:
Ses i Malmös parker gott folk!