Amanda Malm

Roskilde
Nu åker vi till arlanda strax. Så nu får ni vara utan uppdateringar tills den7e juli när jag kommer hem!

Och denhär gången så ses vi verkligen i leran! ♥
The way you make good for all the nasty tricks you pull
Hm dom två senaste inläggen under detta, det om Aerosmith och vad är grejen-grejen är två gamla inlägg (typ ett år tillbaks) som råkat blivit uppdaterade igen eller nåt sånt. Jaja. Ignorera dom bara.
Nu har jag iaf tagit bort alla mina andra kategorier förutom allmänt. Vilket är väldigt ambitiöst gjort av mig.

Nu är jag sjuk också. Förkyld. Som satan, och det suger. Riktigt hårt! Visst att man blir sjuk på festival och när man kommer hem, det vet man redan om, och det får man ta, men det är inte helt ok att vara det redan när man åker dit! Kul att sitta där och snora.
Det får ordna sig. Vi tar en öl och tänker på saken.
vad är grejen?
Vad är grejen med att alla ska se likadana ut hela tiden? Jag blir helt less. Så fort man kommer upp från tunnelbanan tex. vandrar (läs går så fort att benen går av. Im a last minute-girl) efter drottning.g påväg till jobbet och alla som har "Fashionstil" ser likadana ut. Exakt. Och alla som har sina såkallade "modebloggar" bloggar om samma saker. Och skriver om det som att dom är dom enda som har den där grejen. Som egentligen alla har och dom har läst Hotspot skriva om, och Sofie Farhman prata om på tv.

En annan rolig grej jag kom på var att jag sydde ett par lacktajts i gymnasiet (jag gick mode design) i tvåan. Det var tre år sen ca. Jag skulle ha dom till min och Emmys wannaberockstarfest där jag skulle klä ut mig till Nikki Sixx och Emmy skulle vara Vince Neil. Alla skrattade åt mig och tyckte dom var jättefula. Jag tyckte dom var balla och började använda dom efter den festen.
Sjukt att alla bara ändrar uppfattning om saker helt plätsligt och sen vill alla ha samma grej. Det är som man bli hjärntvättad.
Jag sydde ett par för ett år sedan också. Hade dom nån gång, men tänkte sen sälja dom på Tradera, men ångrade mig eftersom ingen antagligen skulle ha köpt dom endå. Haha så det kan ändra sig. ojoj.

Nu får jag lite smått panik här. Jag skulle lägga upp en gammal bild på när jag hade lackstajtsen, men alla mina bilder från för ca 2 år sen och bakåt verkar det vara nått fel på. Ta vad som helst, bara inte mina bilder försvinner!

Ps. Ny kategori. Vad är grejen? För vad är egentligen grejen? Med typ allt.