Amanda Malm

För exakt ett sedan...
...precis denhär tiden så sprang jag runt och letade efter en sista minuten outfit till nyårsfesten och stressade runt bland affärer. Resulatet blev vitt och en asrolig nyårsmiddag och fest! Idag så har det varit en annan slags stress. Jag har öppnat över 300 vinflaskor, dukat findukningar till hundratals gäster under hela dagen. jag ser faktiskt fram emot kvällen, trots att det kommer bli sjukt mycket att göra! Sen slutar jag klockan tolv, ska skåla i champagne med Kapten och sen får vi se hur det går resten av natten!

GOTT NYTT ÅR!
Nyårsflapper!
Nu är jag ju på båten och jobbar och kommer därav inte fira nyår annat än med att vara den som serverar champagnen i tråkig vit skjorta väst osv istället för att dricka den, men OM  jag skulle fira nyår så skulle jag lätt vara en snygg 20-30-tals flapper snärta!

Det är inte så många tillfällen jag skulle känna att det passade bra med en liten pärlbroderad klänning, förutom kanske på just nyår. Kort upp-pinnat/vågat hår, pärlor som dinglar runt höfterna, långa halsband och ett diamantbestrött hårband, det skulle vara nåt det!

Inspiration:


prioriteringar
Allt handlar ju nästan alltid om hur man prioriterar saker.
Jag priorieterar alltid att resa först och främst, men då måste man ha pengar och därför måste jag jobba nu på båten. Här på båten är det sömn som prioriteras först och främst då man jobbar asset av sig med dubbelt så långa arbetsdagar än på land! Så tyvärr så blir lille bloggen inte första prioritet just nu, men det är sånt ni får stå ut med lite just nu, för när nästa resa börjar så kan jag lova massor utav roliga inlägg och bilder! 

Nu börjar en ny härligt lång arbetsdag med fötter man vill hugga av pga skavsår och gäster man ibland vill slänga över bord. Laters!!