Amanda Malm

AQUARIOUS
Det skulle inte sitta helt fel att bara ligga på en vit strand, med turkost vatten och bara njuta!
Idag regnar regnar det i aussi men jag och Marcus planerar en liten semestertrip som jag sitter och drömmer om just nu!
PICS

Translation: It's raining in Oz and im dreaming away to the trip Marcus and me are planning to go on soon, i would not say no to a weeks vacation in the sun right now!
XoXo /Shanghai
Idag var jag äntligen och hämtade ut något som jag väntat på länge! Ett litet paket men tungt, som om det vore av guld. Det är ungefär det det är värt för mig också, som jag har väntat på detta!
Tack Shanghai för att du skickade det så snabbt! Men det sätter också ganska hög press på mitt projekt just nu och jag måste jobba mera (inte stressa, andaaas) fast tiden räcker inte till. Jag vill att det ska vara klart NU och att jag kan visa er NU! 
Idag har jag iallafall fått massor gjort och nu ska jag iväg till nästa jobb för ett kvällspass. Laters!

Translation:
Today i got i tiny but oh so heavy package från Shanghai that i've been waiting for for sooo long! But that also means that i don't have any excuses anymore, my project needs to be up and running soon! I can't wait to show you guys what i've been working on!
DIY -dip dye
Ingen har väl missat att dip dye är den stora trenden just nu och här i i Australien så är butikerna fyllda utav färgade plagg!
Jag tycker att det mesta är onödigt dyrt i butikerna när jag vet hur lätt det är att göra själv plus att då får man det exakt som man själv vill ha det. Mycket bättre och roligare!
Jag har inte färgat någonting på länge men börjar bli lite sugen. Förut brukade jag bleka saker väldigt mycket men det var ett tag sedan nu.

I väntan på att jag antagligen kommer göra några egna färningsprojekt snart så tänkte jag posta denna DIY från Free people:

Se hela intruktionen här

Translation:
Everybody's noticed the dip dye hysteria, but isn't it more fun to do it yourself rather than buying it in a store?
Here's a DIY from Free people how to do it yourself!