Amanda Malm

I löv Skinnbralls
Jag har ju mins älskade skinnbrallor som jag köpte i Budapest på en liten kedja som jag intes ett nån annastans. Sen har jag ett gäng andra som jag sytt själv genom åren.
Men min kompis Malin har ett klädmärkte som heter Kissin Bombs, och hon syr god damn it dom snyggaste skinnbyxorna ever!
Funderar på att costumebeställa ett par som är en blandning mellan dessa två snyggingar:Jag var och hälsade på henne i Berlin i September och var model åt henne för hennes visning på White trash fast food i Berlin.
Då fick jag också denna snygga kjolen av henne! Bästa Malin :)

Gå in och kolla hennes grejer, hon gör så mycket snyggt att man vill ha allt!
Sweet little sister
Jag har nog världens snyggaste, roligaste och mest begåvade lillasyster som jag någonsin skulle kunnat fått!
Tack världen (mamma o pappa?) för det. Nu äter jag frukost och om några timmar ska det solas på däck och kanske snikas in en massage också. Jag jobbar ju trots allt i spa:t.
Bornholm

Glömde nästan bort det andra stället jag var på i helgen! Bornholm på midsommarafton. Vi hann kliva av båten i ett par timmar, gå runt ovh fota hus och ta en öl i solen. Det var jättefint och idylliskt såklart!

Bornholms lokala tatueringsstudio. Ta automobilen till jobbet bah. Perfa.


Det är så varmt just nu att jag dör (jag klagar inte på sommarvärmen men att jobba i ett spa med glastak är ganska så hett just nu)! Var ute och solade idag under rasten. Har hunnit bli vit som en eskimå nu, måste åtgärdas.
Lite sol om dagen det är bra för icke-eskikmå-magen!