Amanda Malm

jag kommer strax!
Jag har inte varit hemma och kunnat ladda in några bilder alls eller blogg sen igår och nu var vi bara hemma för en snabb dusch och nu ska vi iväg på middag, men jag lovar att ladda upp bilder och grejer här så fort jag får chansen! Hoppas ni har en lika bra helg som jag! Puss
Rooftop cinema, Perth
Hit ska vi ikväll! Jag sitter just nu på tunnelbanan påväg in till stan där jag ska möta upp Marcus, gå på afterwork med hans kollegor på Perth Webdesign, käka och sen hit och se Blow.
Dom har byggt upp en bio på taket av ett hus inne i stan som dom har under en kort period där de visar både jättegamla och lite nyare klassiker.
Man kan också beställa pizza till filmen och det finns en bar där uppe, sen får vi se vad som händer resten av kvällen, men jag tror detta kommer bli awesome iallafall!

Bilder lånade från deras hemsida.
Sjal // tröja
Jag hittade en sjal i mina favoritfärger i Perth i förrgår, som egentligen var lite för dyr för bara vara en sjal. Men jag kom på att om jag syr ihop den lite så jag kan använda den som en tröjaktig grej OCH sjal, då är det värt det! Jag är så bra på att komma på anledningar till varför jag behöver saker. Nästan lite för bra. 

Ikväll åker den på huvudet iallafall, för mitt hår är smutisgt och jag orkar inte tvätta det. Jag och Marcus ska in till Perth på afterwork och bio ikväll, visar bilder på vart sen!