Amanda Malm

Veckans blogg -I love you!
Tack Blogg.se för att jag fick bli Veckans blogg och framför allt TACK för alla fina, snälla och grymma kommentarer! Jag hoppas att alla ni nya är här för att stanna!
Som ett litet dagens tips så tänkte jag bara visa hur man snabbt stylar till sig ett fint halsband för dagen. Ta ett favvo-örhänge och tryck in hänget i ett annat halsband och vips så har man ett nytt, tillfälligt halsband. Great instant success!

PUSS TILL ER ALLA!

The perfect spot
Vi har hittat en litet ställe som mycket väl kan bli en kommande favoritplats. Igår gick vi runt på promenad och hittade ett litet torn som man kunde gå upp i. Där uppifrån hade man en perfekt första parkett plats till solnedgången, en fotbollsplan där några lokala kiddos hade match och utöver vågorna och ett surfbreak! Man kan inte kräva så mycket mer av ett och samma ställe, eller hur? Bara att dra med några öl och njuta!
Efter det så gick vi till byns bästa fiskresturang. Det är iallafall vad the word on the street sa och efter den middagen så är jag beredd att hålla med! Den ligger också i utkanten av stan, precis där vi vill bo. Allt är stängt idag men imorgon så hoppas vi på att kunna gå och kolla på en lägenhet där som vi sett är till uthyrning. Fingers crossed!
Grytlappsbikini på träningsentusiasten
Nu har jag äntligen använt grytlappsbikinin som jag sydde i sommras för första gången! Jag saknar redan att kunna sy, tur att jag har med mig en massa pyssel, pärlor och grejer så jag iallafall kan handsy lite saker och pyssla smycken och grejer sålänge.
Se hur jag gjorde den i detta inlägget.


En annan sak som jag använt idag för första gången är mina nya löpskor! Jag och Marcus sprang ut på en halvtimmes intervall löpning längs en strand och uppe och ner i trappor. Jag skulle kunna låtsas nu att jag är en världsvan spingare och i toppform, en sån som tar sig upp i ottan för en runda innan frukost, men så är icke fallet. Man skulle kunna säga att jag höll på att dö. Men glad i hågen sitter jag nu här med en sallad framför mig och hoppas på att detta nya, hälsosamma, träningsliv ska hålla i sig. Kan man få hoppas på 2 veckor iallafall?