Amanda Malm

En sommarkväll vid stenbrottet
Vi fortsätter att glida runt i Skåne! Detta är från en varm kväll tidigare i veckan utanför Malmö, i Dalby stenbrott. Det finns en kohage ovanför stenbrottet där man kan leka runt också när man lessnat på att bada! 

 
//The roadtrip around in southern Sweden continues! This is a warm night earlier this week at Dalby, outside of Malmö. 
Volleyboll fest i Tylösand
Efter Sthlm så åkte jag ju ner till Skåne till min bästa kompis Emmy för att hänga där ett tag! Planen var att åka omkring och se och göra olika saker i Skåne och vårat första stopp blev Tylösand (dock inte Skåne I know) där några kompisar var med och arrangerade en volleybolltävling med Beach Travels. Vi hängde på stranden, spelade och badade innan after beachen drog igång! Efter det blev det en helkväll på Måndagsklubben på Leffes och nattbad efter stängning. Klassisk sommarkväll! Skönt dagenefter-häng blev det också innan jag och Emmy drov vidare till Malmö.


//After Sthlm I went down south to Skåne to hang with my best friend for a week or so. The plan was to drive around to diffent places and our first stop was Tylösand where our friends are doing a volleyball tournament. Beach hang out before after beach and then we went to a huge summer club they have on the beach. Skinny dipping after the club closed made it a classic summer night!
Bilkrock och skärgård
Det har blivit mycket skärgårdshäng på senaste tiden, precis som man vill ha det! Tanken var att jag och Sara skulle åka till Gotland men påvägen till färjan med bilen så höll vi på att köra in i en älg som bara stod där helt plösligt. Vi lyckades precis väja (det var mitt i natten och dimmigt så vi  såg den lite för sent...) och sladdade runt in i mitträcket. Det hela slutade med en natts väntan på bärgaren och sen taxi hem till Nacka igen. Lite snopet med Gotland, men vi var mest glada att det var bilen som var i bitar och inte vi!!

Så det blev grilldag och häng ute i Nacka istället hela lördagen och så drog jag ner till Skåne på söndagen. Känner mig fortfarande lite småchockad över det hela, har aldrig krockat förut.


//On our way to Gotland Sara and I crashed our car and had to cancel the trip. We where a bit in chock and I dint really care about the trip, just very happy that were both ok and that the car is crashed and not us.. Scary! Anyway we had a whole day with BBQing in Sthlms archipelago instead!