Amanda Malm

Vad fotar jag med för kamera?

"Hej Amanda! 
Din blogg är UNDERBAR! Jag har läst den ett tag nu, och varje dag efter skolan (går i 9:an) så kollar jag din blogg! - Inte bara för att den är så jävla bra, utan också för att bilderna är så fantastiska!! Vad använder du för kamera egentligen?:) 

Jag vill resa till Australien och kanske t.o.m flytta dit för att det är så vackert! 

1000 kramar till dig!/Vanja¨

 

Hej Vanja! :) Vad glad jag blir, så kul att höra!! Både att du gillar bloggen och mina foton :)

Jag får kamerafrågan ganska ofta och jag fotar med en Canon G12. Jag kan verkligen rekomendera den eftersom den är tillräckligt liten för att ta med överallt men tillräckligt bra för att ta schyssta bilder! Jag älskar den och den följer med nästan överallt! 

Kram!!

 

 

 

  
Yoga klychan

Jag försöker hålla igång min träning nu medan vi bilarrunt men det är mycket som kommer ivägen hela tiden. Totalt har jag sprungit 3ggr sedan vi startade roadtrippen för snart 1,5 månad sedan. 3!! Jag är kass helt enkelt. Sarah, Amanda och jag har pratat om att vi skulle göra Yoga varje morgon osv men det har inte blivit av. Försen nu! Campar man 20m från en jättefin strand och vaknar till soluppgången så vore det ju en synd att inte ta vara på det tillfället och öra lite yoga i morgonsolen!

 

Marcus tog lite bilder

//Im really trying (really?) to keep up w some workout during this road trip but its hard, so many other things to do all the time. I've been running 3 times in total since we started the road trip 1,5 months ago. 3!! I really suck. Sarah, Amanda and I have been talking about doing yoga every morning but so far we haven't. Until now! If ure camping 20m from a beautiful beach and waking up to sunrise it would be a sin to not do some yoga in the morning sun!

Marcus took some pics of us on the beach!

New vintage +Lenni shorts
På en secondhand runda i Darwin hittade jag denna långa svarta tröja/kofta/sumethingsumething. Lite halvt genomskinlig med lite tyngd i, det gillar vi! Passade perfekt på stranden imorse med Lenni shortsen!
 
 Bangal beach
 
//On an op-shopping day in Darwin i found this sweather/cardigan/sumething. Its long, a little bit see throu and got some weight in it, i like it! Matched with Lenni shorts on the beach this morning.