Amanda Malm

En födelsedagspresnt
Min kompis Georgia fyllde år nyligen och vad är bättre att ge i present än något man gjort själv? Jag gav henne ett armband med tassel och handgjorda silverpärlor från Afghanistan! 
Jag blev kär i de toffsarna, måste göra något till mig själv med sånna också! 
 
I övrigt så har vi sagt hejdå till Hans som har åkt över till Sydney för att jobba och bo där ett tag och Gustaf har kommit tillbaka till huset från sin sverigesommarsemester. Back to basic! 
 
// I made my friend Georgia this bracelet for her birthday. It's made out of old handmade beads and tassel from Afghanistan! Just love these tassels, i need to make something for myself w them too!
LAPTOP CASE //The Vintage A
Jag har sytt ännu ett datorfodral i vintageskinn! Just detta är till Marcus, men man kan beställa likadana costum made till din storlek på dator! 
Vill du beställa ett, kontakta mig på amanda@thevintage-a.com 
 
 
// I made another laptop case in vintage leather! This one is for Marcus but u can order one in the size u need for your computer! Email me at amanda@thevintage-a.com 
A hello from the bright side
Ni vet när man själv blir sur och irriterad för att någon annan är det? Om tex chefen har en dålig dag så får man själv också det automatiskt? Jag har varit väldigt bra på att ta över andra humör och bli likadan själv, men det är det fan ändring på nu! Bara för att dom är sura, har en kass dag och sprider irritation så behöver inte jag bli likadan. Bättre ge dem ett leende tillbaka! Mot possitiviteten och frammåt! 
Så lite pepp bara . 
 
Har massor av roliga grejer på g och i planeringsverkstaden här hemma så planeras det för fullt! Jag har så mycket saker jag ser fram emot just nu!