Amanda Malm

STOCKHOLM
Det känns som jag har sommarlov! Just nu är jag i Norrtälje hos min killes päron i en vecka, bara njuter av att vara på landet, sola och bada. Har hängt med min syrra i Sthlm också och firat midsommar såklart, (bilder på det kommer såklart!) och både Sthlm, mitt landställe och Skåne är inplanerat för de närmaste veckorna. Sommar i Sverige, som jag har längtat!!

 
//Feels like summer break! I've been hanging out in Sthlm with my sister latley and right now im in the archipelago at my boyfriends parents house, just enjoying the country side! Love Swedish summer, longed for this for so long!
Vinn en BMW i3 i 365 dagar
Inlägg i sammarbete med Alltid.se
 
Just nu har Alltid.se en tävling där du kan vinna en BMW i3 i ett helt år! 
 
Jag har precis blivit kund hos dem och tänkte tipsa er om deras tävling! Om du också blir elkund hos dem så kan du vara med och tävla om bilen OCH vara lite schysstare mot miljön och din plånbok. De både lovar att sänka din elkostnad och har noll bindningstid (Ni som också reser mycket känner säkert igen sig i att det är svinstörigt med olika bindningstider hit och dit när man ska försöka avsluta abonnemang innan man ska dra) och om du redan har ett elavtal med bindningstid kvar så kan du ändå bli kund.
 
En annan bra sak med Alltid.se är att de har olika hållbarhetsuppdrag varje vecka där man får en bonus ifall man lever hållbart, tex är vegetarian, cyklar eller sopsorterar. Du kan även få bonus ifall du använder mindre el än Alltid beräknat eller tipsar en polare! Och man kan välja att skänka sin bonus till välgörenhet om man vill :)

HÄR hittar du tävlingen och kan registrera digeve

Tänk att glida runt på roadtrip i denhär lilla sköningen!!

 
 
Oslo summer
Random Instagram snaps 
TheVintageA