Amanda Malm

Van Halen's on the radio i feel allright
Kom hem från jobbet nyss. Ska göra mig i ordnign och dra iväg till Mickes jobb och sitta där och öla med han jobbarpolare och Danne innan vi drar till Broder Tuck på spelning. Men först tänkte jag säga hej här :)

Va uppe halv sju imorse (okej jag skulle upp halv sju, men försov mig tills kvart över och fick spring iväg vid halv åtta) och hade en plåtning med Chris Rockström och en jätteduktig Mua som hette Rosanna! Det var i vattnet och det var inte jättevarmt om man säger så. Men man är ju en viking så det gick bra. Jag är sjukt sugen på att se resultatet. Jag skulle få nåt smakprov redan nu i helgen.

Mycket glammigt backstage! haha

Nu måste jag skynda mig så inte pojkarna är så ensamma där borta utan mig!
puss
Look for the girl with the sun in her eyes And she's gone
Sitter hemma nu och håller på att styra upp saker. Fan att man ska ta på sig mer än vad man, oftast, klarar av. Planera planera planera. Känns som att det är det enda jag gör. MEN. Stort men. Imorgon är jag ledig och jag och Daniel ska slappa hela dagen och bara gå upp ur sängen för att hämta godis eller göra pannkakor! Inga andra orsaker är tillåtna för att inte stanna i sängen. Det är jag värd tycker jag eftersom jag alltid har fullt upp på mina lediga dagar i vanliga fall.

Nu måste jag återgå till att tvätta, svara på mail, planera plåtningar, slå in tradera paket som ska skickas, lägga upp bilder och sy.
FAAAN vad jobbigt.