Amanda Malm

You had a bussy day today
Hemma från Berlin igen och ännu en helg avklarad. Fan vad det går fort allting. Jag känner mig lite dum för att jag aldrig skriver här, men jag hinner liksom inte.

Jag gick iaf en modevisning för Rockstar Models. Underground Catwalk, i ett åkande tunnelbanetåg. Det var ganska coolt. Första visningen för Berlin Fashionweek så massa press var där, skitmycket tv och tidningar och sånt.
På fredagen var vi lediga så vi gick runt och kollade lite affärer och sånt. Jag skulle egentligen ha en plåtning men det blev shopping istället.

Nu ska jag iväg och träffa Tess som är här och hälsar på.
Pink on the lips of your lover, cause Pink is the love you discover
Imorgon åker jag till Berlin en sväng. Kommer hem på fredagkväll igen. Nu har jag lagt upp Roskilde bilderna på bilddagboken iaf. Ska lägga upp dom här snart. Men nu ska jag packa! Sen med det som vanligt, jag glömmer typ bort att man ska ha med sig saker när man åker till ställen. Bra där Amanda!

Ha så kul här hemma, snart tillbaks, puss.
Temporarily out of gas, to absolutely drive you wild - wild
Fan att det alltid ska vara så fullt upp så man aldrig hinner hem. Kom nyss hem från stan med Danne och nu är jag iaf hemma nån timme så jag passar på att skriva lite. Har hitatt på massa i veckan, skönt så man slipper tänka på att festivalerna är slut. Lika tråkigt varje gång. Det finns såklart festivaler kvar att åka på men inga jag kan åka på.

Var ledig igår och var på stan med Daffen, Tommy och Renen. Åt i rålis, shoppade och tog några öl. Sedan var vi ute på BO's och Kelly's med massa andra folk. Bra kväll var det!

Har shoppat två par boots idag! Dom andra paren jag har är det fel på allihopa på nåt sätt..Men ja, man blir ju aldrig nöjd.  Fast nu kommer jag nog vara nöjd ett litet tag iaf, haha.

Nä nu ska jag göra mig i ordning, jag och Danne ska iväg till Södertälje på Amelies hawaiigrillfest! Blommor i håret och grejer blir det :)

Bilderna från Roskilde kommer sen nån gång när ja är hemma mer än en timme. Och så har jag fått bilderna från Peking också, haha typ tre månader senare. Dom kommer också upp sen.
Ha så kul ikväll dudes!