Amanda Malm

Jag blir helt kittlig i magen!
När vi hade mött upp med Gustaf och Freddie (som alltså också ska bo här nu) så fikade vi, pratade lägenheter och styrde upp en lägenhetsvisning direkt! Den visade sig vara det fulaste som någonsin skådats i lägenhetsväg tyvärr. Haha

Men just nu sitter vi och kollar in andra lägenheter på nätet och jag blir helt kittlig i magen när jag ser vissa, helt sjukt! Vi ska ringa tusen samtal och förhoppninsvis kolla in lika många på riktigt sen, och jag kommer hålla tummarna!

Precis innan solnedgången tog vi oss ett dopp idag också, det är för varmt för att vara på stranden på dagarna.

Och appropå lägenheten vi kollade in med killen från kafét så ska vi anatagligen flytta in dit tillfälligt imorgon!
Det var ett stort rum i hans hus så vi skulle dela kök och badrum med honom så vi ska leta vidare, men han var asshysst och lät oss bo där tills vi hittat en vi ska ha på riktigt sen. 

Nu är det sovdags här borta!
Cocobella!
Första gången jag drack kokosvatten direkt ur en kokosnöt tyckte jag det smakade lite funky men sen dess har jag älskar det!
Det godaste du kan dricka dagen efter, när man har lagt in en hel kokosnöt i kylen så den är kall och go! Här är dom ganska dyra att köpa hela men jag hittade denna lillis igår med bara rent kokosvatten, awesome! 

i
Igår badade vi i solnedgången och sen var det grillfest på vårat hostel och idag är det en fixardag, ska till banken, fixa olika papper osv. Men först så ska vi åka och möta upp Gustaf och Freddie som kom till Australien idag!
Karma säger jag bara!
Vi sitter på ett jättemysigt café, som påminner lite om mitt favvoställe Szimpla i Budapest, och dricker kaffe, internettar och letar lägenheter. Jag sa redan från början när vi gick in på stället att här skulle jag lätt kunna jobba!

Marcus börjar prata tennis helt random med en kille och så visar det sig att han äger hela stället! Vi snackar massa med honom och han säger att det finns möjlighet att få jobba här PLUS att han har en lägenhet han precis ska hyra ut här i Fremantle där vi vill bo! Hur sjukt?? Så nu ska vi följa med honom och kolla på lägenheten om 5min. 

Sån tur har man inte, det måste vara karma!
På innergården på kafét, man ser lite dåligt men det är jättefint här och där inne!