Amanda Malm

And a how high can you fly with broken wings
I love that guy ¢¾
image207
And when I lost my grip
And I hit the floor
Yeah, I tought I could leave
But couldn't get out the door
I was so sick n' tired
Of livin' a lie
I was wishing that I would die
O'hoj
Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag vill vara på Halloween. Funderar på om jag ska vara ful eller  snygg. Måste hitta inspiration. Vet inte om jag orkar sy någontin heller. Eler snarare ifall jag orkar springa runt och leta dom rätta tygerna och acessoarerna.
image206

Har precis haft en plåtning med Petra Salmi. Det gick finfint. Jag fick tjuvkika lite åp bilderna i kameran. Verkar bli super. Men det blir det ju alltid med Petra.
Har fortfarande inte, apropå plåtningar, fått bilderna som Ismail tog förra veckan. Jag är sugen på att se det slutgiltliga resultatet! Är man ju alltd såklart.

Ikväll ska jag, Moa, Kotten hem till Thessa och ha tjejmiddag. Mysigt kommer det bli. Och imorron åker jag hem till Sthlm igen. Ska bli skönt att komma hem, fast det har varit skönt att vara hemma här också. Både och liksom.
Så fort jag kommer hem ska jag lägga upp bilder från vistelsen här i Sundsvall. BLir nog ganska många kan jag tro. Nu ska jag ringa min babe!
Good times bad times you know i had my share

Min lillasyster har sprayat silikonspray i hela huset typ. Hela familjen bara halkar runt vart man än går. Och så fastnat det i strumporna så när man går nånstans där det, mot förmodan, inte är silikonspray på golvet  så blir det garanterat det då.

Kolla länken. Haha, klockrent. Jag älskar Led Zeppelin. Kommer aldrig att göras så bra musik igen. ALDRIG.

Tack för hjälpen :)