Amanda Malm

Vodka vin och visor

Det blev batfesten igar men innna det forfestade jag Rikard och Basse med vodka, vin och visor. Dom tre berommda V:en! Lyssnade pa gammla svenska klassiker pa youtube.

Ingen fest utan lite hey-ho!

Och glöm inte den gamla klassikern kalas-saltet!

Nu har jag nyss gjort mitt morgonprogram och ska kolla pa Rikards ocksa strax. Sen ut i solen! Ska kanske ga och bada i natt av alla badhusen som finns har med Evelina sen ocksa. Mysigt!

Bilsport Classic
Emmelie Aslin har med massa bilder i nya nret av Bilsport classic och jag ar med pa tva av dom bilderna (dom med blont har i garaget)

Min snygga kompis Ellem ar med pa den stora bilden :)


Har ar en av bilderna lite storre, dom fotade vi for natt ar sedan.


badfest eller båtfest?
Igår var det ju fest också ja!
Förfest hos Teddy, sen var vi på en klubb som heter Balkan beats. Det var precis vad det låter som: massa balkanmusik och massa folk som dansade överallt! Det gjorde även vi i våra truckdrivers outfits. Passande kläder eftersom jag hela tiden råkade spillde ut min öl över migsjälv när vi dansade och ölfläckar på ett vitt linne passade ju utmärkt när vi senare kom till truckdriverfesten. Där var det också massor av dans fast inte lika bra musik. Så inte lika mycket dans för mig= mer öl som åkte ner i halsen ist för över kläderna. Askalas tog vi en taxi hem runt fyra halvfem.

Nu är frågan: Badfest eller båtfest ikväll?


Jag älskar utsikten från min balkong. Man ser ut över hela stan. Så det finns iaf nån fördel med att bo här uppe.