Amanda Malm

En till mamma och en till mig
Jag hittade två asfina små handgjorda döskalleringar som jag inte kunde låta bli att köpa!
Den i silver påminnde mig om min mamma så fort jag såg den (på ett bra sätt!) så kan köpte den till dig mamma och den guldiga till mig. Du får den så fort ni kommer hit och hälsar på, tills dess så får den bo med mig. (jag har använt dom väl sen jag köpte dom, varje dag alltså.)

Och dom är ju så fina tillsammans!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och jag har haft det asbra, älskar mitt nya jobb!
Lite snabbt från stranden
Jag vaknade jättetidigt och var uppe och grejade och fixade innan frukost. Senare på förmiddagen packade vi ihop lite grejer och åkte till Cottesloe-stranden. Det är så himla fint där! 

Älsklingsfrukost med mango


Freddie och jag
Jag hade på mig nya halsbandet och bikinitoppen som jag gjort om
'
Idag var stranden full utav konstinstallationer. Jag antar att det ska vara någon utställning där för i hettan, mitt bland solande och badande människor låg folk och putsade och grejade med statyer över hela stranden!


Sen var vi och käkade lunch på ett asgott ställe som hette Vans, och jag är fortfarande proppmätt! Får rulla iväg till jobbet, för nu börjar jag snart jobba och måste dra!
Face cake!
Igår var det födelsedagsfest hemma hos en kollega till mig. Temat var barnkalas och alla hade tagit med sig barnkalas-grejer till festen.

Mina kollegor Lucy och födelsedagsbarnet Lizzy
Barbie-tårtan som en kille jag också jobbar med hade gjort!
Det är tydligen tradition för födelsedagsbarnet att stoppa ansiktet i tårtan efter att man sjungit happy birthday, och sen gå runt och skrika "FACE CAKE" och så får alla gäster smaka en bit tårta från ansiktet!

Och så åt vi jelly shots ur apelsiner och fick godispåsar. Bra fest helt enkelt!