Amanda Malm

precis nu
Kom nyss hem, nu är jag påväg ner till min kompis för häng, kanske lite utgång tillochmed! Även fast jag är fylld med farmors mat, efterrätt, kakor, kaffe och bullar ska jag skutta ner till stan, njuta av den varma kvällen vi har här uppe i norrland och mitt sista besök här på vem vet hur länge!
Kanske ses vi out and about, peace
Gör om gör rätt!
Är precis påväg ner till min pappas jobb och vi ska åka och hälsa på min farmor och farfar, men jag tänkte bara visa denhär som jag hittade på en kompis sida. Tänk efter innan ni uttalar er om vad bibeln säger att man ska eller inte ska göra will ya!
Ikväll: Efterlängtad vinkväll med gamla kompisar som man träffar aldeles för sällan!
Gamla rullar och nya planer
Kom upp till norrland med tåget på förmiddagen, gick hem i värmen, kändes som vår i luften. Tandläkaren var första missionet efter lite frukost med syrran, inte min favorit måste jag erkänna. Efter det hängde jag en sväng på stand med Moa och nu har precis kollat klart en 70's Bondrulle med pappa och insåg precis att jag flyttar till Spanien om en vecka.

Inte flyttar som i flytta när jag flyttade till Budapest, kom dit hade ett jobb och en lägenhet som väntade på mig (den lite vuxnare varianten). Mera flytta som i backpacka runt och stanna på det stället som känns bäst och sen skaffa lägenhet på plats.
Vart och varför Spanien kan man ju undra? Vi hade varsitt krav när vi skulle bestämma land och stad. Mitt var att fortsätta lära mig spanska och jag hade ju inte haft nåt emot att flytta till Barcelona eller Madrid. Men Marcus hade ju surfen, bara den finns så är han nöjd och det finns ju tyvärr inte i medelhavet. Men Spanien blev iallafall det bästa valet och vi följer vågorna och börjar faktiskt i Las Palmas. Där är det bra vågor året runt, inte för varmt men heller aldrig kallt och fortfarande i Europa. 

Nu ska jag dra till sängen sålänge, försöka sova och inte tänka för mycket på hur AWESOME DET KOMMER BLI (då kan jag inte sova). Godnatt