Amanda Malm

Vi sitter på flyget till Prag!
Glömde att skriva det. Vi åker till Prag idag, just nu faktiskt! Sitter på flyget. Norweigan är tydligen dom första som har wifi på planet, starkt jobbat!!
Har packat och fixat och sytt hela dagen. Färgat håret och lagat god mat, sen mötte vi upp lillasyster och åkte till Arlanda. Är framme om nån timme i Prag. Då ska vi checka in på hotellet så fort vi kan och sen ut och dricka tjeckisk öl! GÖTTMOS alla barn, hörs snart.
Done, and done!
Godmorgon!
Först och främst, tack till min kompis Daniel som höll studion öppen längre igårkväll så vi hann tatuera klart allt. Några timmars köttande på armen, sen var vi klara. Jag är mycket nöjd måste jag säga! Ett ankare och en stor kompass blev det, med lite kordinater och så. Jag lägger upp bilder på dem sen när det är läkt och klart. Efter det så tog vi ett glas vin på Little Persia.

Men idag är en annan dag och nu är det dags att packa pappas kappsäck igen för ikväll går flyget till nästa destination!
Tatto time, andra gången gillt.
Igår var ju alltså ett misslyckande så idag så försöker vi igen. Nu åker jag till studion och ska tatuera mig. JAG LOVAR. Jag har dubbelkollat.

Så igår blev det då istället en dag på söder med secondhandshopping, garagesale och god mat. Precis sånt som jag har saknat med Sthlm nu när jag inte varit här nästan nånting på hela sommaren. Bra väder var det också! Gött.