Amanda Malm

Put the lotion in the basket
Jag börjar med att lägga upp två gamla, inte gamla egntligen men sen innan Kina, bilder.
Jag är iaf påväg till carlingsfesten i våran bar, förra onsdagen tror jag det var.
image451
image452
SWEET!
Home sweet home
NU ÄR JAG HEMMA IGEN!
Ni kan pusta ut. Jag har inte blivit uppäten av kineser, eller ramlat ner från the great wall. Inte heller dött av för stor konsumtion av flajd lajs.
Men däremot så har jag varit vaken sen sjuukt tidigt imorse för att klockan är mitt på dan i kina just nu. Och jag somnade som en sten igårkväll/eftermiddag i Jockes knä i soffan, fast vi egentligen skulle hem till Roberto och dricka öl.
Jetlag -I don't like.

Nu gäller det bara att uppdatera allt man har missat, svara på komentarer, lägga upp bilder (som jag inte har än för jag tog inte med mig någon kamera eftersom alla andra skulle ha det och så var det liite överflödigt, men så fort jag fått dom så kommer dom upp bums!), kolla alla mail och allting annat såntdäranivet.

Nu ska jag leka med alla mina nya skor och sedan väcka Jocke.

Queen B and baby duck
Nu har jag packat och är klar att dra mig till arlanda. Fast inte förrens om en timme typ. Planet till Peking går vid sex, men man måste vara där länge innan. Vi ska få visum och sånt också. Så jag ska sy på ett par jeans innan. Så nu kommer jag inte att svara på komentarer eller skriva inlägg på en vecka och lite till. Kommer antagligen inte att ha någon tid till att sitta på internetcafén där. Men så fort jag kommer hem då blir det skriva av.
Och bilder, bilder i massor!
Nu måste jag kila, puss puss sålänge!
image450
Detta är allt jag packat, (och två stora tomma resväskor). Fatta vad shoppingbegär gör på någon som i vanliga fall brukar ta med sig hela garderoben!