Amanda Malm

Grytlappsbikini på träningsentusiasten
Nu har jag äntligen använt grytlappsbikinin som jag sydde i sommras för första gången! Jag saknar redan att kunna sy, tur att jag har med mig en massa pyssel, pärlor och grejer så jag iallafall kan handsy lite saker och pyssla smycken och grejer sålänge.
Se hur jag gjorde den i detta inlägget.


En annan sak som jag använt idag för första gången är mina nya löpskor! Jag och Marcus sprang ut på en halvtimmes intervall löpning längs en strand och uppe och ner i trappor. Jag skulle kunna låtsas nu att jag är en världsvan spingare och i toppform, en sån som tar sig upp i ottan för en runda innan frukost, men så är icke fallet. Man skulle kunna säga att jag höll på att dö. Men glad i hågen sitter jag nu här med en sallad framför mig och hoppas på att detta nya, hälsosamma, träningsliv ska hålla i sig. Kan man få hoppas på 2 veckor iallafall?
#1 - Karin

Härligt!:) Din blogg är ju så himla fin!

#2 - Maria - med bebis i magen ☆

snyggt! :)

#3 - Robin

Du lär ialla fall inte ha varit i sämre form än vad jag var för 4månader sedan, jag har droppat 20kg sedan sommaren började =)Men precis som allt annat så måste man ju börja någonstans, så det är bara att köra! du ser i vilket fall som helst grymt bra ut ^^

#4 - sofi

OMG VILKEN SNYGG HEADER ! helt underbar ju , fett cool stil du har också!

#5 - sofi

Jag är här för att stanna !

#6 - Bloggdesigner.nu

Grymt snygg blogg måste jag säga. Du själv som gjort den eller?

#7 - Camilla

Snygg!

#8 - Patricia Klinteberg

jäklar bruden, vilken snygg blogg! lite annorlunda i designen, och det ska du ha all cred för! SJUKT FIN! :)ska kika runt här lite mer och så, men vad jag kan se är du riktigt duktig på att sy! och hej du, vilken kropp du har! :)

#9 - Cindy ▲

Grym blogg, gillar din header! :)// http://cindyvuong.blogg.se

#10 - Isa

Grymt cool idé! :)

#11 - seperti

Du e så cool :D

#12 - Amanda

Robin: Vara i bra form handlar ju inte, i mitt fall iallafall, bara om hr man ser ut utan hur man känner sig. Jag vill vara i bättre form, men inte gå ner i vikt eller så :)Ang bloggdesignen så har jag designat den själv tillsammans med min pojkvänn som är webbdesigner! :)