Amanda Malm

Vi stannar här ett tag va
Okej, Melbourne. Det känns på nått sätt som att det är för mycket att ta in just nu. Som så väldigt stort. Kanske för att vi vet att vi ska stanna här ett längre tag och vi vet att det är mycket att utforska! Känns som att det är större än Sydney också, känns mer cool, stor, storstad. 

Det är mycket att fixa nu också. Just nu bor vi i den lånade lägenheten, men vi ska ju fixa en egen. Jobb ska man ha också! Helst av allt vill jag bara sy och göra saker för VA på heltid, men det funkar nog inte riktigt ännu. 
Jag har beställningar att sy också, och foton som ska fotas. STYRA UPP är det stora just nu. 
 


Night market with Sussi and the gang + new Quicksilver oldie! 


//Okey, Melbourne. It's alot to take in. Maybe cuz we know were gonna stay here for a while and we have alot to explore in that time. It feels so much bigger than Sydney aswell. Much more like a cool, big city. 
We need to fin an apartment. Right now were living in the borrowed one but we need on of our own. And jobs to. If i could choose i would just do work for VA fulltime, but i dont think thats possible at the moment. 
I have orders to make to, and photos to take. GET SORTED is our big thing right now. 
#1 - Michaela

Hur upplever du dina Minnetonkas vara i storlek? Jag har ALLTID 36, men tyckte mina 36:or som jag fick hem var lite trånga. Töjer de på sig?

Svar: Ja kanske lite mindre än vanligt men mina har töjt sig lite! :)
Amanda Malm