Amanda Malm

Tack till er!!
Ni är så grymma och jag blir så glad av pepp och fina ord på mail och i kommentarer och på instagram!Jag skrev ett inlägg om brist på inspiration för ett tag sedan fick bland annat dessa fina kommentarer. Nu är inspirationen och blogglusten tillbaka och jag hoppas att ni vill fortsätta föja mig ♥
 

Ellen:
Hit kommer jag när jag behöver en dos av inspiration och njutning. Det behövs inga långa inlägg och åsiktsfyllda meningar, bara en glimt av hur jävla ascool du är och sen är jag nöjd. Självklart vore det fett om det kom upp inlägg oftare. Du kanske kan beskriva lite vad det är som driver dig? Hur väljer du dina resmål och vad händer mellan idé och handling? Så kan vi fangirls få tips till hur man blir så grym som dig. 
Ha det bäst, du rockar.
 
Camilla:
Håller med föregående talare, hit går man (nästan varje dag) för att få sig en dos av inspiration - för du är så jäkla ball. Klart det vore kul med fler inlägg, och om du har torka just nu kan jag gärna tipsa dig om att visa upp godsaker ur din garderob. Du vet, som den där bilden med alla dina bälten, visa dina hattar, boots, outfits. Det som är roligast med din blogg är just din stil, dina kläder och din kreativitet. Rock on!

 
//Just wanted to say thank you for your sweet comments when I dint have any ispiration at all. Now its back and I feel more inspired than I have in a long time and I hope you will hang around! 
#1 - Karro

Tjejerna i inlägget skrev EXAKT så som jag känner och tycker! Din vardag och klädstil inspirerar nog, ord är bara överflödigt ibland :)

Svar: Tack så jättemycket, blir verkligen glad av att höra det!! <3
Amanda Malm

#2 - Louise

Jag älskar din stil och personlighet du är verkligen as grym!! Vore kul att se lite mer av hur du syr dina kläder och ideer hur man kan hotta upp gamla kläder osv!

Svar: Jag ska komma igång lite bättre med det nu! :) Har inte haft plats då jag flyttat runt så mycket men nu håller jag på att styra upp syverkstad i nya lägenheten i Oslo :)
Amanda Malm