Amanda Malm

Oahu Hawaii <3

Nu äntligen kommer Hawaiibilderna börja ramla in! Vi har väldigt dåligt internet här i Nicaragua så det går låååångsamt dock. 

 När vi var och campade i Portugal så blev det somsagt så att vi reste hela resan tillsammans med ett par från Maui (Se under Travels in Portugal) som så att vi verkligen borde ta och komma och hälsa på på Hawaii. Det har varit en drömdestination för oss båda så länge vi kan minnas så såklart tackade vi ja till det! Efter 3 dagar fyllda av shopping, massager och mat i Bangkok så flög vi till Honolulu och hade turen att våran svensk/tonganska kompis Kim som vuxit upp på Oahu var där och hälsade på familjen så vi fick spendera en vecka med honom som guidade runt oss på alla guldställen runt Oahu. Vilken jävla ö alltså! ♥

//Finally the Hawaii pics are gonna start dropping in! 

 When we where camping in Portugal we met this awesome couple from Maui that we ended up traveling with for 2 weeks (see under Travels in Portugal) and they said we should come n visit Hawaii. Since it's been a area destination for the both of us since forever we happily said yes! After 3 days in Bangkok where we filled our days with shopping, massages and food we flew to Honolulu. Luckily our Swedish/tongan friend Kim who grew up on Oahu was there to visit family so we got the pleasure of hanging with him and got to see all his fave places. What an island!! ♥


First pics from the apartment we stayed in with Kim and his mom. 
 
#1 - World by Tina

Alltså ditt liv är ju helt amazing, jag vet att jag reser mycket, men hallå=) Jag har varit nyfiken länge - och måste fråga, hur gör du för att fixa ett liv på resande fot, jobbar du eller pluggar på distans? Vet ju att du hade din grymma bikini-tillverkning förr - men det var längesen du skrev någon om det. Sorry om jag är för nyfiken, men har själv en dröm om att kunna resa mer och fixa det ekonomiskt. Men har inte riktigt klurat ut hur än haha.

Svar: Hej Tina! :) Förlåt, helt glöm att svara!
Jag har gjort det under så många år nu och gör lite olika varje gång, men oftast så jobbar jag under sommaren och sparar pengar och så reser jag på vintern. Vissa gånger har jag sagt upp mig andra så är det säsongsjobb jag kan komma tillbaka till till sommaren. Sen har jag alltid andra kreativa projekt på sidan av vanliga jobb som jag håller på med också!

Jag har knappt har några utgifter hemma alls och inga lån så det är lätt att dra iväg. (jag har aldrig haft en fin lägenhet med dyra saker osv, alltid valt bort fast jobb och fast ekonomi och istället valt frihet (och ovisshet, många tror att man kan ha allt men jag har valt bort mycket, som trygghet, i många fall för att kunna leva som jag gör)) Trickset är att ha så lite som möjligt som håller en fast och att leva smart! :)

Hoppas det svarade på din fråga! Kram
Amanda Malm