Amanda Malm

Hos Johan och Lea
Vi var också och hälsade på några gamla vänner som lämnat Oslo för ett hus på landet i Skåne. De bodde lite längre in i landet, ca en halvtimme från havet och våran campingplats. Så kul att se dem och hur de bor nu! 
//We also went to visit some old friends who left Oslo and the city to go live in the country side in Skåne. 

 
#1 - Sara

Fortfarande min favorit-blogg! :)
Jag ska till Oslo en helg snart, dina bästa tips? Mysiga fik, bästa kaffet, bästa baren, vart äter man, bästa second hand-shoppingen? Du som har koll och sjukt bra smak ;)

Svar: Åh men tack vad kul att höra!! :D
Om du är där en helg borde du gå till söndagsmarknaden på Blå i Grunerlokka! Där är det även uteställen där man kan dricka öl och så :) Ett ställe somär en favorit är Strøget-passasjen som ligger vid Torggata. Där finns mitt bästa café Angst, och även bra falafel och sånt! I den passagen är det också nice att gå ut på kvällen! Ett annat café jag gillar är Bare Jazz.

Jag bor på grunerlokka och hänger mycket runt där, och runt Olaf Ryes plass finns mycket restauranger och barer, och små butiker. Därligger en favorit-vintage som heter Velouria Vintage på Thorwald Meyers gate och på Markveien finns också massa små gulliga ställen!

Det finns så sjukt mycket i Oslo alltså! Ta med sig picknic/takeway och sätta sig uppe på fästningen och kolla på solnedgången är en annan favorit!

Finns ju massa mer såklart men kommer inte på just nu. Ha så kul! <3
Amanda Malm